fredag 19 november 2010

Never ending card

Idag har jag testat något nytt, ett never ending card vilket inebär precis vad det låter som - ett kort som man kan vika runt runt utan att det tar slut =)

Här är första steget. Kortet i sig är ganska sparsamt dekorerat så att det ska gå lätt att vika. Jag har bara använt papper från Cosmo Cricket (hela serien finns hos Scrap-Perra) och klippt ut en massa detaljer och så har jag petat dit lite rub-ons och glitter.

När man öppnar kortet kommer man till "nästa steg".

Vik igen och du kommer till steg 3.

Och så sista steget innan man kommer tillbaka till början igen =)
För dig som vill testa att göra detta roliga kort finns en superpedagogisk tutorial här nedanför:

Puss på er!

4 kommentarer:

 1. Hej,
  Så fint du har gjort! Imponerad är jag så klart!

  Har ett pysseltips, som jag vill dela med mig av. Länk http://inha.blogg.se/2010/november/pyssel-sigill-av-embossingpulver.html

  H:Carina

  SvaraRadera
 2. Vad skoj att du gett dig på ett sådant kort!! Blir alltid så imponerad av alla som gör komplicerade vikningar! Har tänkt på dig med:) Vad skoj att du kommer på myset! Jag kommer fullastad med gotte, precis som förra året. Och gissar att jag inte hinner scrappa ngt alls heller:) Vart lite sugen på Perras träff men blir lite tätt för mig, tror jag? Kan man komma och handla bara , tror du? Ses snart STOR kram!

  SvaraRadera
 3. Sååå fint! Jag blir också imponerad av olika vikningar. :) Kram

  SvaraRadera
 4. WOW! Måste provas - så läckert!

  Saaaaknar dig gumman! vad hände med febern då - du tog väl inte alvedon? pfft :p Nåja, skönt att höra att du lever och har det bra!

  SvaraRadera