söndag 19 december 2010

Färgexplosion del 2

Idag tänkte jag visa ytterligare en LO som jag har gjort av Primas fantastiska regnbågsserie Fairy Flora.

Som bakgrund har jag använt pappret Fairy Flora som har ett lite akvarelligt utseende. På detta har jag fäst en massa rivna pappersbitar från flera av de andra pappren.

En liten närbild på mina "pappersbitar". Den vita plastdekorationen har jag klippt ut från en av primas förpackningar, mycket snyggt när bakgrundspappret lyser igenom tycker jag - och så blir det miljövänligt och billigt =)

Rubriken har jag skrivit med Rockabye White Foam Thickers, tycker jättemycket om dessa bokstäver som bidrar med lite volym!

Sist ut en bild på lite dekos. Jag har använt Artisan Elements från Pink Paislee och det säger jag bara - har ni inte använt dem förut så får ni ta och införskaffa några genast! De är underbara bara som de är men man kan också färga in dem på massor av olika vis. Här har jag använt blå mist. Blomman är bara vanliga vita som jag också mistat i massa olika färger och sen har jag använt en Prima-Pebble i mitten. Det var allt för i kväll - Have a nice weekend =)
//ScrapMyran

6 kommentarer:

 1. Hej raring!!!! Tokläckra layouter!!!! Önskar dig en härlig jul och hoppas att vi ses snart!!! Kramar!

  SvaraRadera
 2. Snyggt som alltid! :)

  Du har en award som väntar hos mig... Och jag hoppas vi ses någon gång framöver! Kram!

  SvaraRadera
 3. hallllåååå????

  hoppas allt är bra med dig gumman *saknar*

  SvaraRadera
 4. Så lustigt vännen...bara ett par dagar efter att jag hojtat efter dig här så pratade jag med en jobbarkompis som är kortmakare som alltid tjatar på mig att gå på olika mässor om symässan i Haninge och hon nämde vilka butiker som hade varit där och nämde då Scrap-perra och så gick samtalet vidare på DT:t och naturligtvis dig som hon då känner och ni har tydligen samåkt till ngn träff i Bålsta flera ggr?! Karin Booy-Falk heter hon :) IAF så berättade hon för mig var du var, och det var så skönt att få höra att allt är ok, för det hoppas jag att det är!!! Du är fin du som gör sånt! Heja!

  hör av dig när du är hemma igen! KRAM!

  SvaraRadera
 5. Snygg LO!
  Kommer du till Morkarla träffen den 9 april?
  kram /Lena/Freja

  SvaraRadera