fredag 21 oktober 2011

Jag har flyttat

Som ni kanske märkt har denna blogg gått och självdött medan jag har varit bortrest och haft en helvettsgraviditet. Nu tar jag nya tag på http://fristad.blogspot.com. Jag hoppas verkligen ni följer mig där!

4 kommentarer:

  1. Hi! I just would like to give you a big thumbs up for the great info you have here on this post.
    I'll be coming back to your website for more soon.

    Here is my weblog ... etoro-openbook.tk

    SvaraRadera
  2. What's up, all the time i used to check webpage posts here in the early hours in the daylight, as i love to gain knowledge of more and more.

    Also visit my web page: Click on now to undo-options a free account along with InstaForex

    SvaraRadera
  3. Alexander Shorokhoff hävdar att Model 63 är fake Hublot inspirerad av 1960-talets tunna profilklänning och avslappnade klockor. På den tiden fake Cartier (särskilt i Europa) tillverkades klockor i ett bländande utbud av färger och stilar - en trend som toppade på 1970-talet. Jag fake Patek Philippe minns att jag var i Glashutte, Tyskland i stadens klockmuseum och var mycket imponerad av den oförutsägbara nivån på kul och mode inbyggt fake Panerai i klockor producerade under den restriktiva kommunistregimen efter andra världskriget och före tyska återföreningen. 1963 skulle fake Tag Heuer ha varit en mittpunkt i östra Tysklands existens, liksom en viktig punkt under det kalla fake Audemars Piguet kriget. Ändå verkade människor se till sina armbandsur för lite färg och hopp.

    SvaraRadera