onsdag 16 september 2009

2 + på 1 dag

I Magdas blogg kan man just nu vara med i utlottningen av dessa vackra pärldekorationer - självklart säger jag och lämnade en liten kommentar!

För er som inte har besökt denna hemsida rekommenderar jag er verkligen att ta en titt, hon har ett fantastiskt DT-gäng som gör jättefina LO:s att inspireras av, speciellt om man älskar blommor som jag =)
Idag var jag och träffade scrapgruppen igen, tyvärr var det många som var borta men däremot så fick vi ytterligare ett tillskott- välkommen Jeanette! Nu är vi 6 stycken, roligt att vi har blivit så många. Jeanette träffade jag när jag var på Fest i Byn i lördags, hon hade inte scrapat på ett halvår och jag är så glad att jag väckte liv i skaparlusten igen =). Min LO från idag hann inte bli klar - jag tar så fruktansvärt lång tid på mig, men den visar jag en annan gång. Nu ska jag försöka sova bort mitt gallstensanfall...
Go natt!

2 kommentarer:

 1. Tack själv, det var superskoj att ses ;-)

  SvaraRadera
 2. Hej där vännen! Tack för ett supertrevligt sällskap förra helgen! Det blev lite tomt när ni åkte ;)
  Kul att se allt du gjort, och du har rätt, du gör snygga saker i väldigt många olika stilar. Riktigt häftigt!
  Har funderat lite på ditt tips om att hålla i en kurs, så jag kanske ber om lite tips och råd framöver :) Ska fundera igenom om jag har tid och så bara...
  Den träff jag ska på i oktober är den som finns på den här bloggen: stockholmcityscrap.blogspot.com. Vore riktigt skoj att ses igen någon gång framöver!
  Ha det gott! Kramar Pernilla

  SvaraRadera