lördag 12 september 2009

Nu måste jag ju bara berätta...

Jag vann utmaningen valfitt kort i Stellas sommartävling Sunny Days och ska vara gäst-DT där i en månad - JIPPI! Jag är helt fantastiskt, otroligt överlycklig!

Sen har jag varit på Klackenbergs och på Fest i Byn och haft demonstrationer för att värva lite deltagare till min kurs, superkul att det har varit så stort intresse! I onsdags träffade jag scrapgruppen som har fått 2 nya tillskott, välkomna Remona och min kära moster Linda! Ska bli spännande att följa eran utveckling. På träffen gjorde jag en LO på mig och min kompis Jossan med papper från Kaiser som jag blev så sugen på efter att ha sett denna roliga LO i Scrapgalens blogg.

Idag kom Mia över och jag passade på att göra klart LO:n från demon som jag hade på förmiddagen. Tycker att denna nya serie från BO BUNNY är helt underbar men jag blev inte så nöjd med resultatet, har använt alldeles för mycket Pearl Maker...

och så gjorde jag två grattiskort också - skitsnygga om jag får säga det själv =)


Jag bara älskar grattis-stämpeln som jag fick i bloggcany-vinsten från INKIDO! I fredags kom vinsten från Magdas - jättekul att jag fick en serie som jag faktiskt spanat in tidigare (BO BUNNY).

Och i förra veckan kom vinsten från Handstämplat, en salig blandning papper som inte alls var i samma stil som jag brukar använda, men jag ser det som en kul utmaning!


4 kommentarer:

 1. Tack för igår... Den där Bo Bunny serien är helt i min smak. Får nog spana in den någon gång.

  SvaraRadera
 2. Kikar tillbaka och vinkar hej :)

  Kul att du ville vara med på blog candy´t :)

  Jätte snygga kort och LO´s :)

  ha de gott.
  kram Gurkiss

  SvaraRadera
 3. Oj,oj,oj vad det händer grejor! Vinst på vinst och sedan gästdesigner! Stort Grattis. Det är du värd. Tycker att du har en fantastisk varierande stil. Du kan både göra vintage och freestyle och få det att se snyggt ut. Inte många som kan det. Pappret på asken jag gjort är Inkidos och nej, ska inte på Enköpingsträffen men däremot ev. på Scrapgalens höstmara om jag får ledigt från jobbet.

  SvaraRadera
 4. ... men där var jag ju igen!! Trevligt med alla dessa bilder som blir scrappade på en själv när man är gravid.. känns lite glammigare då! ;)

  Kraam

  SvaraRadera