onsdag 20 januari 2010

Gosmys...

...var det första ord jag kom på när jag såg detta gamla foto på Victor (det kan ha och göra med vilka bokstäver som fanns kvar i det valda alfabetet också).


Denna LO gjorde jag efter ett färgschema som fanns i Magdasforumet, blev lite sisådär med att följa färgerna och allt slutade i pannkaka men men, man kan ju inte alltid vara nöjd med allt man gör..

2 kommentarer:

  1. Så mysigt foto! Hela Lo´n är mysig och varm. Jag tycker att du ska vara nöjd!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Tudors standard fake audemars piguet Black Bay är en 41 mm bred modern design av Tudor Submariner-kollektionen. Tudor är en del av fake panerai Rolex-klockfamiljen och, historiskt sett, producerade de var och en klockor kända som Submariner. Tudors versioner hade fake hublot distinkta "snöflinga" -timmehänder - i motsats till "Mercedes" -emblem-stilhänderna på Rolex Submariner-modellerna. När den ursprungliga fake seiko Black Bay träffade marknaden uppskattades den omedelbart för sin stiliga vintage-stil, utmärkta kvalitet-till-pris-förhållande fake rolex och tilltalar både nybörjare och mogna klockentusiaster och samlare. Black Bay Fifty Eight släpptes som en medelstor Black Bay, mätt fake Rolex på 39 mm bred och är i andra avseenden proportionellt mindre jämfört med den större Black Bay-modellen. rolex replica aBlogtoWatch gjorde en fullständig recension av Tudor Black Black Fifty Eight-klockan här med den ursprungliga svartvalsade referens rolex kopia M79030N-versionen.

    SvaraRadera