måndag 15 februari 2010

Det sista...

...från tävlingen förra veckan. Rosa och rött - det var en riktig färgutmaning för mig, å så ett hjärta på det. Hittade en bild på min moster och mig när vi var små och layouten fick heta "För länge sen, innan vi blev ScrapMyran och Linda Gyllklint =) Känns lite plottrig tycker jag själv, men som jag sagt tidigare, man kan inte vara nöjd med allt...
Nästa utmaning var en lift av denna LO:
Jag inspirerades av färgerna, de vikta pappren och av husen och träden, såhär blev min tolkning (är extra stolt över blomman och trädet som jag gjort själv.
Att sy på ett alster och använda spillbokstäver var utmaningen som lade grunden till denna LO som handlar om hur roligt det är att följa min son när han sakta men säkert lär sig bokstäverna. Att sy alla cirklarna tog HELA melodifestivalen =)
Sist men inte minst kommer 2 kortutmaningar, ett Alla Hjärtans Dag - kort och en kortlift.
Stort tack till Magdasgänget för att ni fixade en sådan underbar vecka, har aldrig skapat så mycket på så kort tid förut, när jag summerar gjorde jag 10 Layouter, 3 kort och en altrad tändsticksask på 1 vecka =)

2 kommentarer:

  1. Vad konstigt:S Jag hade skrivit en kommentar till det här inlägget förut men den är borta. (Verkar som någon busar med din sida;) Här kan jag i alla fall se bilderna!)
    Gör ett nytt försök då;)
    Jättefina layouter. Gillar "Nostalgi" mycket! Är helt imponerad av ditt träd, superfint=)

    Kram

    SvaraRadera