tisdag 13 april 2010

Invigningsfest hos Scrap-Perra 17/4

På lördag är det invigningsfest hos den nya webshopen Scrap-Perra! Just nu pågår förberedelserna förfullt och senast idag fylldes butiken med ett ENORMT lager av Primablommor, Distresser- ALLA 32 färgerna! papper och dekorationer från Cosmo Cricket, och massor av pärlor och bling är andra favoriter som finns inne. Kom in och botanisera bland alla ljuvligheter!

Mellan klockan 10-18 är alla som vill välkomna till butikens lokaler för lite härlig scrap-drop-in och shopping till förmånliga priser!
Dessutom får man ju träffa mig =)
Adressen är Västanvägen 32 Järfälla
Varmt Välkomna!

6 kommentarer:

 1. hej!
  Synd att men inte bor nära järfälla....det hade varit kul att se vad ni har för smarrigt i butiken....

  SvaraRadera
 2. Halloj där! Hoppas att du fick din bekräftelse ordentligt nu?! Jag kommer nog inte på lördag, hade varit skoj, men familjen ropar lite och trädgården och en massa annat och plånkan ekar tom. Men jag hoppas att det kommer mycket folk! Kramar!

  SvaraRadera
 3. Frestande att komma! om så bara för att få kika lite och träffa dig :D Få se om jag får en stund till övers, mycket på g i helgen :/

  SvaraRadera
 4. Åh, hade velat vara där men tyvärr kan jag inte. Hälsa så mycket och ha det jätteskoj!!

  Kramis

  SvaraRadera
 5. Åh, vad spännande! Hm kanske ska ta sig dit!

  SvaraRadera
 6. Nu blir jag lite nyfiken... har du öppnat en butik eller är det endast en webshop? Bor i Spånga/bromma och det är alltid kul att veta vad man har för butiekr i sin närhet :-)

  SvaraRadera