fredag 23 april 2010

Scrapträff med gänget

I förrgår träffade jag mina trogna scrapvänner, kul att vi för första gången på länge var samlade alla fyra. Som vanligt när man ses sådär så blir det ju mycket snack och lite verkstad skulle man kunna säga men en LO klämde jag fram tillslut:

Jag har använt papper från min absoluta favoritserie just nu, nämligen Mama Razzi från Bo Bunny. Fiskarna har jag klippt ut från ett av de första scrap-papper jag köpte, har varit så förtjust i det bara och tänkt ut alla möjliga grejer som det kan användas till - men nu var det dags! Tror faktiskt att det kan vara Maja Design men jag hade skurit bort kanten nertill....fint är det i alla fall och som Mia sa igår, fiskarna är riktigt ful-söta.

6 kommentarer:

 1. Papperen passade ju utmaärkt!!
  Man kan riktigt känna känslan av att vara ute i båt. Och killen med nappen ser ju för gullig ut bredvid jättefirren!!!

  La Vikinga

  SvaraRadera
 2. Sååå snygg LO! Dom papperna är superfina! Förresten - Du har något att hämta hos mig :o)

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Toppen fin! Syns att du gillar papperna och skoj att du funnit användning för fiskpappret. De über matchar ju flytvästen!
  Och STORT grattis till DT uppdraget! Du kommer att göra ett toppenjobb och inspirera massor!

  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Du fick ju ihop en LO till slut. Jättefin.

  SvaraRadera
 5. Såg på AOS forumet att en tjej säljer sin Magnolia staket stämpel för en tjuga, något du behöver till alla dina nya?? =)
  Direktlänk:
  http://alltomscrap.forum24.se/alltomscrap-about11896.html

  Kraaam, syns imorgon =)

  SvaraRadera
 6. Gillar mycket!! Himla snygg färgkombo=) Hoppas allt är bra med dig! Mina scrapsaker ligger nedpackade i flyttlådor=( Tråkigt!! Å så blir man så himla sugen att scrappa när du bjuder på härligheter..

  Kram

  SvaraRadera