lördag 13 mars 2010

Inspirationsdesigner på SWE Bloggen!!

Äntligen kan jag berätta!! Känns som om jag burit en hemlighet i flera år =) En av mina egna stora inspirationskällor Helene mailade i veckan och frågade om jag ville vara inspirationsdesigner på SWE scrapbook - både hedrande och superkul! Idag kan ni läsa min (inte allt för korta!) presentation och här är min första LO till bloggen, temat vardag och MAT.


Jag har gjort en LO om all hets som finns kring mat i vårt samhälle idag, om alla råd och tips på vad vi ska äta, gärna hur ofta och hur mycket också. Jag valde det lite röriga och färgstarka pappret från Cosmo Cricket för att illustrera den förvirring som lätt kan uppså mitt i all denna hets.

10 kommentarer:

 1. jättesnygg lo och så kul som sagt med fler i swescrap :-)

  SvaraRadera
 2. Grattis grattis grattis!!
  Kram från moster =)

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar blogg du har. Jag hade tänkt göra några kort med nya stämplar men fick liksom bara tomt i huvudet. Så en redig bloggrunda brukar vara lösningen.

  Tack för inspirationen. Underbar LO med underbar journaling.

  Lisbet

  SvaraRadera
 4. Stort stort grattis!! Det ska bli så roligt att se vad du hittar på=)Jättehärlig layout, gillar det brokiga mod det vita!

  Kramis

  SvaraRadera
 5. GRATTIS! Vad roligt!!

  Jag hittade in hit efter att min kompis Nadia pratat om din demo utanför nån bokaffär i Jakobsberg eller Kista eller vart det var. :) Hon tyckte att du var sååå duktig, och jag håller med!! :)

  SvaraRadera
 6. Grattis!!! Så skoj att du tackade JA! En sannerligen tänkvärd lo! Och fin såklart! Kram!

  SvaraRadera
 7. Ååh! Vad kul!! Grattis!! Och en härlig layout! =)

  SvaraRadera
 8. GRATTIS, grattis, grattis vännen!
  Åh, vad roligt! Helt klart ett bra tillskott till det teamet...

  Kika du in till mig så har jag något åt dig i min blogg....

  Ha det gott vännen!
  KRAM! Sophia

  SvaraRadera
 9. GRATTIS!!!! :)
  Och härlig lo!

  SvaraRadera
 10. Wohoo! GRATTIS!!!

  Du undrade om Webster's papprena med luftballonger, de är från serien Postcards from paris, jag har faktiskt köpt på Panduro (DYRT!!) men många internetshoppar har dem (förra årets kollektion) det finns också superläckra tygdekorationer med ballonger har

  Lycka till med ditt kort!

  SvaraRadera