söndag 30 augusti 2009

En massa tävlingsbidrag

I morgon är månaden slut vilket innebär slutet på många tävlingar på alla underbara bloggar här ute i cyberspace. Här kommer ett par av mina bidrag! Föst ut är en LO - Sol vind och vatten - som handlar om hur jag för första gången upplevde att jag var riktigt närvarande tillsammans med min son. Den är ett bidrag till Scraphusets skisstävlig.

Den andra LO:n för idag är ett bidrag till Scrapbooking4you:s augustiskissutmaning, det var tur att jag hittade den så att jag fick scrapa ett par bilder som legat sen i vintras med som jag inte riktigt vetat vad jag ska göra med och så använde jag lite lila toner för omväxlings skull =)

Som jag nämnt tidigare så har är jag med i Stellas sommartävling Sunny Days och nu börjar jag bli klar med mina bidrag. Tävlingen består av sex olika utmaningar (Du får/du får inte, Valfri LO, Valfri kort, Skissutmaning, Lift & kortskiss) och på varje alster ska man använda minst 2 mönstrade papper & 2 dekorationer från ett färdigt kit, jag har valt ett med romantiskt tema för att utmana mig lite extera och det har varit rent ut sagt skitsvårt kan jag tala om =) hoppade dessutom in väldigt sent så jag har inte hunnit göra alla - får se vad som hinns med i natt =). Här är de i alla fall:
VALFRI LO:

Jag valde ett par bilder på mamma från när vi var på Gotland. På tagen där jag satt rubriken har jag använt den fantastiska färgen crackle paint och "pärlorna" runt det rosa pappret är gjorda med min nya favvo Pearlmakern =), ett par av blommorna har jag gjort själv *stolt*!


SKISSEN:

Ska det va romantiskt så ska det! Åkte hem till mamma och letade upp ett gamalt bröllopsfoto på mormor och morfar. Har följt skissen ganska plikttroget men jag har lagt till formen i bakgrunden - pillrigt värre att fästa spetsen!

LIFTEN:

Satt länge och funderade på hur jag skulle göra tills jag bestämde mig för att bara köra på och freestyla totalt - gick loss med både chalk och distress - kan meddela att Smoked Marmelade blir gul om man blandar den med Coca Cola =) Blev jättenöjd med resultatet så detta ska jag göra flera gånger!
Återkommer snart när jag är klar med det sista på ett par till utmaningar =)
Hej hopp så länge!

1 kommentar:

  1. Jättefina bilder, det blir en tuff match. Vi ses på onsdag. Kram

    SvaraRadera