fredag 20 augusti 2010

Echo Park

Min nya kärlek! Har gjort ett bidrag till Månades Utmaning med hjälp av dessa helt underbara papper som jag köpt hos Scrap-Perra.

En mycket användbar serie med 12 st 12x12 papper och två klisterark med 4 alfabet och olika figurstickers.

Det enda jag har lagt till är några brads och lite halvpärlor annars är alla detaljer urklippta ur pappren och färsta med häftkuddar - gillar verkligen 3D-effekten med dessa små magiska kuddar!

Oerhört charmiga bokstäver. Där det var hjärtan på skissen har jag satt blombrads istället. Det är inte ofta jag använder brads men nu fick jag till det, tycker jag i alla fall...

Stansarna blir ju lätt bortglömda men det blir verkligen vackert om man blandar lite olika modeller och böjer till kanterna lite. Blommorna och texten är stickers från samma serie som pappren. På skissen var det en cirkel form också men jag tyckte inte riktigt att den fick plats...Nu är det bara att hålla tummar och tår och hoppas på vinst!

8 kommentarer:

 1. Vilken härlig LO!! Vist är EC helt ljuvliga, är helt såld på dessa papper också. Har precis beställt den senaste erien från Scrapp.Perra!!
  Ha en härlig helg.
  Kram Tessan

  SvaraRadera
 2. Åå vad läckert!! EC är supersnyggt, har en del åxå å fick lite idéer tack vare dig! Tack! :-)

  SvaraRadera
 3. Riktigt härlig LO! Skrattar igenkännande åt citatet i rubriken... hur många gånger har inte jag yttrat precis detsamma? *S*

  Tack för att du deltar i Månadens Utmaning!

  SvaraRadera
 4. Mmm visst är Echo park härliga! Gillar också dem och din lo är superfin!! Vad skoj att du dyker upp den 28:e!!! Kramar!

  SvaraRadera
 5. En jätteläcker LO! Så härligt att du använt ett svartvitt foto som kontrast till all färg! Jag gillar åxå EchoPark kollektionerna!

  SvaraRadera
 6. Det var verkligen en snygg LO - precis alla de färger som jag gillar; mycket gult och gärna blandat med andra ljusa färger! Passar verkligen till somriga alster!

  Charlotta

  SvaraRadera
 7. Å så läckert!!! Massa färger och så många härliga detaljer!

  SvaraRadera
 8. Superfint!!! Älskar Echo Park Paper jag med!

  SvaraRadera