fredag 20 augusti 2010

Här kommer resten

Höll nästan på att glömma, men jag måste ju visa resten av Halloweenkorten som jag gjorde med pappren från Graphic 45! Om ni vill veta lite mer om hur jag har tänkt, se detaljbilder eller veta något om materialet kan ni kika in i Scrap & Hobbys blogg.

Det här stafflikortet är nog min favorit i denna enorma korthög. Se så fint det blev med webster-bandet som gräsmatta!

Gillar färgkombinationen på det här kortet och pumporna är ju för charmiga =)

Jag är ju inte så förtjust i att färglägga stämpelmotiv och då passar dessa papper utmärkt eftersom de har så många bra utklippbara motiv!

Det här kortet har jag gjort lite som men tavla med stansad gräsmatta och retroblommor. Lacken rann över kanten men jag tycker att det ser lite coolt ut. Lägg märke till spindelnätseffekten - mycket halloweenigt tycker jag =)

Och sist ut är detta lilla kort med en blomma som jag lärt mig göra av Lillblomman.

I övrigt scrapar jag på för fullt! Scrap-Perra har ju fått in tokmycket nyheter och just nu har jag kärat ner mig i Echo park och Theresa Collins och ni kommer se mer av dem i bloggen framöver. Den 4 september är det scrapträff här i Järfälla - anmäl dig nu så kan vi ha trevligt tillsammans =)

4 kommentarer:

 1. Superläckra kort! Tycker G45-papper är lite svåra, det gäller att man vågar sätta saxen i papperet...men du har lyckats bra!

  Den 28:e kanske jag tar en sväng till mässan i Uddevalla - är nämligen på bästkusten då och firar min pappa som fyller år. :-)

  SvaraRadera
 2. Så fina och inspirerande kort! Och som Lillnettan skriver, man måste våga använda saxen.
  Och det är inget problem med dina spårhundstalanger :-)

  SvaraRadera
 3. Oj! vad mycket vackert....blir alldeles snurrig... ;)

  SvaraRadera
 4. Otroligt läckert och kreativt!

  SvaraRadera