måndag 23 augusti 2010

TACK TACK TACK!!

...För alla fina kort som trillat ner i min brevlåda! Är hur kul som helst att få lite post som inte är räkningar och så är det underbart att få se era vackra alster IRL så att säga =)

Jag hoppas att det är lugnt om jag tar mig friheten att lifta era kort annars får ni hojta till så låter jag bli =) Har fått massa presenter också, av Pernilla och Mia - se så mycket läckerheter!

Pernilla lyckades pricka in den enda stora TH-mask som jag inte har, nu är samlingen komplett!
Tack också för alla grattishälsningar här i bloggen - det värmer!
Gissa vad jag har fått i födelsedagspresent av min kära sambo och som är på g hit över atlanten....

Jippie!!! Så nu har jag börjat shoppa Tim Holtz dies och embossigfoldrar för fulla muggar. Tur att mormor fyllde på scrap-kontot under födelsedagen =)

Sist men inte minst så har jag ju lovat att utse en VINNARE av den lyxiga blogcandyn och såhär mycket lappar blev det när jag kollat igenom alla inlägg.

Min son hjälpte mig att dra en lapp......

och vinnaren är........
*
*
*
*


LILLNETTAN!! En riktig liten turgumma det där =)

GRATTIS!! Maila din adress till mig inom en vecka (adressen finns här till höger) så skickar jag paketet direkt. Har jag inte hört något innan söndag drar jag en ny lott.

Love U all// ScrapMyran

5 kommentarer:

 1. Va??! Näe! :D Det är ju jätteroligt - jag är med på mängder med utlottningar men vinner verkligen aldrig. Bara hos dig. ;-) Tusen tack, wow! Blir så glad...

  SvaraRadera
 2. Grattis till dina fina, fina present!!! Jag GLÖMDE göra ett kort till dig! VA!? Usch och fy! Hoppas du hade en alldeles speciell dag!

  Blommorna på mitt kort kommer från Scrap-perra :p Sassafras paper blossoms, som jag byggt i lager-på-lager med en brad på toppen!

  Storkram!

  ...alltså, de här helgerna är sjuuuuka! Christer åker i helgen på mässa och Jonte ska på kalas både lö och sö. Möjligtvis den 4/9, även om jag inte kan vara med hela dagen ska jag se om jag bara tittar förbi!

  Ha det bäst snäckan!

  SvaraRadera
 3. Grattis till dig och grattis till Lillnettan!

  SvaraRadera
 4. Å så mycket fina kort å saker du fick!! Å grattis till Lillnettan åxå såklart! :-)

  SvaraRadera
 5. Idag när jag kom hem från en veckas semester låg ett underbart paket och väntade på mig... Tusen tack för allt detta fina! <3 Kram!

  SvaraRadera