tisdag 17 augusti 2010

Egna bakgrundspapper del 2

Idag tänkte jag visa ytterligare en LO där jag gjort den större delen av arbetet sjäv så att säga.

På den här layouten har jag också utgått från baksidan av ett papper från Tim Holtz paper stack Retro Grunge (rekomenderar dock inte att köpa papper i stack - det funkar utmärkt med vanlig CS). På detta har jag använt den stora, lite swirlaktiga masken från serien Ideology (de verkar inte ha några namn de där maskerna men ni fattar nog vilken jag menar)och distressdynan Black Soot. Sprayade allt sammans med egengjord pärlemomist. Det blir en läcker effekt när vätskan möter distressen även om det syns lite dåligt på bild.

Jag har även stämplat bakgrunden med en jättestor textstämpel, mycket användbar stämpel men tyvärr vet jag inte alls vad den heter eller vad det är för tillverkare...Och så har jag äntligen lyckats få tag på en butik där Tim Holts Philosophy Tags (Scrap & Hobby). De är så himla vackra! Jag vet attendel tycker att det är för dyrt med TH-produkter men jag tycker verkligen att allt är värt sitt pris, produkterna räcker länge och en liten genuin metalldekoration kan förhöja ett helt alster!

Alltså det här med blomkluster har ju aldrig riktigt varit min grej, jag tog ett par blommor som jag tyckte matchade i färg men placeringen? Jag vet inte jag....

3 kommentarer:

  1. Sh*t va snyggt My! Bara så läckert med masken på flera ställen så där! fotot är breathtaking! Ja, jag ska erkänna att jag sällan köper timpans metall, jag gjorde faktiskt det för inte så länge sedan men har svårt att använda dem?! får bli bättring där! Ja, du det där med blommor har jag också svårt med men din blomhög blev supersnygg och välplacerad!

    SvaraRadera
  2. Masken heter Flourish och stämpeln tror jag kommer från Purple Onion Design. ;-) Skitsnygg LO! Jag gillar också Holtz-grejer, köper gärna på rea eller ser till att önska mig då jag fyller. Fick hem TH Foundations (http://www.scrapoutlet.se/th-foundations/615-0) idag, woooow! De hamnade på min distressförvaring, illa snyggt! :-D

    SvaraRadera
  3. Nice! Effekterna är så läckra och jag håller med om det där med metalldekorationer. Ha en bra dag!

    SvaraRadera