måndag 3 maj 2010

Mama Razzi

Måndag och dags för en underbar skiss i SWEbloggen! Återigen har jag använt min absoluta favoritserie just nu - Mama Razzi från Bo Bunny.

Mitt motto på denna layout var att nästan allt material skulle bearbetas på ett eller annat sätt innan jag klistrade fast det. Bakgrunden har sprayats med mist och fått ett par prickar med pearlmakern. Jag har klippt till vågiga kanter, gått loss med edgen och inkat kanter, fotot har jag filat på med nagelfil.

Kameran har jag klippt ut från ett papper i serien och sedan har jag lackat linsen. Hjärtat har jag klippt till på frihand i wellpapp (jag älskar det materialet!) och sedan målat med crackle paint. Titeln stal jag rakt av från namnet på serien eftersom jag tyckte att de passade in på Victors lite tveksamma min inför fotograferingen. De vackra bradsen hör också till serien.

Jag vet inte hur det är med er men persoligen kan jag inte få nog av Tim Holtz Ideology-produkter. När jag köpte Mama Razzi av Petra på Scrapgalen passade jag på att köpa denna filmremsa - helt underbar! Jag har fäst den med häftklammrar, snyggt tycker jag.

Imorgon är det dags för operation - önska mig lycka till!

2 kommentarer:

  1. Sååå läckert!!! Vilken härlig utmaning till sig själv så där och kan resultatet bli så supercoolt måste jag nog också prova!

    Stor kram och lycka till imorgon! Tänker på dig!

    SvaraRadera
  2. Önskar dig stort lycka till imorgon, hör av dig när du orkar sen.

    SvaraRadera