måndag 17 maj 2010

Flera foton

Jag har äntligen fyllt på bläck i min skrivare och det fina med det är att man kan skriva ut lite mindre foton, de blir så stora när man framkallar dem på nätet! Här har jag gjort en riktigt vårig LO med bilder på Victor när han plockar årets första båsippor (!), man kan inte riktigt säga nej när det finns så många....

Även detta är ett bidrag till scrapfebern, spännande att se hur det har gått! Det var tydligen 60 deltagare så DT-gänget på Magdas har endel att göra. Själv hann jag inte klart md alla bidragen men jag ska i alla fall bjuda på ett par till under veckan =)

2 kommentarer:

 1. Vad läckert du fått fotona!! Tycker det är svårt att använda olika storlekar på korten, men du har ju lyckats kanono!!
  Kram Tessan

  SvaraRadera
 2. Tack för kommentren :o) Visst var scrapfebern jättekuul. Jag behöver utmaningar eller likanande för att få något vettigt gjort...

  ang. att framkalla kort - Jag brukar photoshoppa ihopa korten två och två när jag framkallar. Billigare också - två för priset av en... Visserligen måste man tänka till innan man beställer så man har lite hum om hur man vill använda korten, men det fungerr rätt bra för mig i alla fall.

  /Hege

  SvaraRadera