torsdag 20 maj 2010

Igen!!

Otroligt supergulliga Nenne har gett mig en award och med en jättefin motivering också:
ScrapMyran - för att du inspirerar mig till att testa nya saker och delar med dig av allt du kan!

Sen var det ju det här med att skriva intressanta saker om sig själv och skicka vidare, jag har ju redan gjort det en gång så jag nöjer mig med att skicka en stor kram till alla kreativa scrapare som finns där ute och som alltid inspirerar med vackra alster i bloggar och på forum! Och TACK Nenne - jag inspireras av dig också!

2 kommentarer:

 1. Vad roligt för dej! Och jag håller med henne, du är jätteduktig...Tack för tipset, ska notera det och försöka besöka scrap-perras i sommar.
  kramen

  SvaraRadera
 2. Tack hörru!! *smoooch*

  Apropå att sy i papper...hmm, läste ditt inlägg om ditt försök och helt så där får jag en känsla av att den maskinen som du fick tag på behöver en rejäl service!!! ;) Du kan ju prova med en lite tjockare tråd och att ändra inställningarna, oftast är där tre rattar (om det är en äldre maskin) som reglerar stygnlängd, -bredd och hur hårt tråden matas ut så att säga, om den sistnämnda är för "hårt" inställd så kan det bli problem som de du beskriver, de andra två inställningarna borde inte påverka mer än just bredd och längd. Det är egentligen ingen skillnad att sy i papper, man får ta det lite lugnare dock! Lycka till!

  Hör av dig om det inte fixar sig!

  Kramis!

  SvaraRadera